Elérhetőségek

LV SMART Korlátolt Felelősségű Társaság

Cím: 9700 Szombathely,
Szűrcsapó utca 21.
Telefon: +3694452750
E-mail: info@lvsmart.hu


Bemutatkozás


Az LV Smart Kft. szombathelyi vállalkozás. Tevékenységi körével kiszolgálja a szombathelyi és Vas Megye területén élő családokat, társas lakóházakat valamint az itt működő vállalkozásokat. A társaság tevékenysége a képviselt márkák készülékeinek üzembe helyezése, javítása, szervizelése, továbbá az ezekhez szükséges alkatrészek forgalmazása.

Fő tevékenységünk gázkészülék márkaszerviz. Vállalkozásunk több, kiváló minőséget gyártó nemzetközi cég képviseletét és márkaszervizét látja el. Bosch, Junkers, Buderus, Remeha, Saunier Duval, Baxi. Ezeket a készülékeket gyári márkaszervizként a gyártók szakmai és műszaki támogatásával látjuk el.

Ezen kívül a teljes fűtési rendszer szabályozásának tervezését, telepítését, üzembe helyezését is vállaljuk igény szerint. Szabályzásainkat főként a SIEMENS eszközeinek segítségével akár több hőtermelő kezelésével alakítjuk ki. Ezen szabályozók illeszkednek az úgynevezett okos házak szabályozóihoz is.

Szűrcsapó utcai irodánk mellett működik üzletünk, melyben a gázkészülékek alkatrészellátását és a szabályozók komponenseit is biztosítjuk. A vállalkozás márkaszerviz jellege itt is garancia arra, hogy partnereink gázfűtést biztosító berendezéseihez nagyon rövid időn belül biztosítani tudjuk a biztonságos működéshez szükséges technikai hátteret.
Vissza az előző oldalra!
LV SMART Korlátolt Felelősségű Társaság - Magyar