Elérhetőségek

LV SMART Korlátolt Felelősségű Társaság

Cím: 9700 Szombathely,
Szűrcsapó utca 21.
Telefon: +3694452750
E-mail: info@lvsmart.hu


Szolgáltatások

Gázkészülék javítás, karbantartás

Gázkészülék javítás, karbantartás

Főtevékenységünk keretében vállaljuk gázkészülékek telepítését, szervizelését, rendszeres karbantartását, valamint javítását. Ez a négy szolgáltatás biztosítja, hogy partnereink a téli hónapokban biztonságos fűtésrendszereket üzemeltessenek.

Beszereljük az ön otthonába gázkészülékét. Gázkazánt, konvektort vagy bojlert. Gyári műszaki támogatással kifogástalan munkát végzünk, minden előírás betartásáról gondoskodunk. Ennek a tevékenységnek a szakszerűségén múlik a gázkészülékek biztonságos és hosszú élettartama.

A magyar jogszabályok előírják, hogy a gázkészülékek beszerelését erre jogosult szakvállalkozás ellenőrizze és beüzemelje. Ez az ellenőrzés a garancia arra, hogy a készülék biztonságosan kezdje meg munkáját.

A jogszabályok, illetve a garanciális szabályok előírják, hogy a működő gázberendezéseket időről-időre erre jogosult vállalkozás ellenőrizze, illetve hitelesítse. Ezt csak olyan vállalkozások végezhetik el, amelyek rendelkeznek az erre vonatkozó felhatalmazással. Mi márkaszervizként jogosultak vagyunk erre.

Szerviztevékenységünk keretében ellátjuk még az általunk képviselt gyártók készülékeinek garanciális javítását, valamint a meghibásodásokból adódó javításokat. Gyári háttérrel biztosítani tudjuk a gyors alkatrészellátást.






Gázkészülék javításának, karbantartásának megrendelése

Az alábbi űrlap kitöltésével jegyeztetheti elő gázkészülékének javítását vagy karbantartását. Kérjük, töltse ki az űrlapot, majd küldje el. Ezt követően munkatársunk telefonon jelentkezi az időpont egyeztetése miatt.

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!

!
!
!
!
!

A készülék...

!
!
!
!
!

CAPTCHA






Vissza az előző oldalra!
LV SMART Korlátolt Felelősségű Társaság - Magyar